U Vrbovskom održan III. Regionalni malonogometni turnir humanitarnog karaktera

08.02.2022.

U subotu 16. oktobra u Vrbovskom u sportskoj dvorani OŠ Ivan Goran Kovačić u suorganizaciji s NK Gomirje održan je III. Regionalni malonogometni turnir humanitarnog karaktera. Na turniru su sudjelovale ekipe: Caffe bar Nina, Gomirje, NK Željezničar, Moravice (Gorski Kotar), MNK Fenix, Biskupija (Dalmacija), NK Petrova Gora, Vojnić (Kordun), NK Rujevac, Dvor (Banija), NK BSK juniori, Bijelo Brdo (istočna Slavonija).
Najboljima su se pokazali malonogometaši Caffe bara Nina iz Gomirja, koji su u finalu pobijedili NK Željezničar. Trofej je pobjednicima uručio profesor Milorad Pupovac, predsjednik SNV-a. U utakmici za treće mjesto NK Petrova Gora pobijedila je juniore NK BSK. Njima su pehare uručili domaćin turnira i predsjednik NK Gomirje Dražen Stojanović odnosno potpredsjednik Sportskog društva Srba Nemanja Eremic.
Najboljem igraču turnira Aleksi Rabrenoviću pehar je također dodijelio profesor Milorad Pupovac; najboljem strijelcu Bojanu Đukanoviću predsjednik NK Željezničar Neven Musulin a najboljem golmanu Nikola Trboviću tajnik Društva Tatjana Dragičević.
Nakon prva dva izdanja u Zagrebu, turnir se prošle godine nije održao zbog pandemije. Iz istog razloga ekipa Hrvata iz Vojvodine, tradicionalni sudionici nisu bili u mogućnosti sudjelovati ove godine na turniru.
Sredstva prikupljena putem kotizacija donirat će se uspješnom mladom sportašu Marku Grubiću iz Gline, koji se bavi nogometom i atletikom.

Postanite član našeg društva

Постаните члан нашег друштва

Podržite naše aktivnosti

Подржите наше активности