Održana redovna skupština

24.09.2021.
U petak, 24. septembra održana je redovna skupština, druga od osnivanja našeg Društva. Održana je podno Spomenika ustanka naroda Banije i Korduna „Petrova Gora“, koji i dalje ponosno prkosi svim teškoćama, baš kao što to čine i naši članovi. Naša 24 sportska kluba uspješno čuvaju sportski duh zajednice i čine sport dostupnima svima koji ga vole.
Pođemo li od toga da je nogomet (fudbal) najvažnija sporedna stvar na svijetu, razumljivo je što većinu naših članova čine nogometni klubovi, ali možemo se pohvaliti da smo uključili i klubove drugih sportskih disciplina.
To su Karataški klub Bijelo Brdo koje čine uspješne karatistice, Karataški klub „Tempo“ iz Dvora, kuglački klubovi Gorskog Kotara Gomirje i Željezničar, streljački klubovi istočne Slavonije „Verac“ i Bolman, te dalmatinski MNK „Fenix“ iz Zvjerinca i udruga žena „Petropoljka“, zahvaljujući kojoj u Biočiću i drugim krajevima odzvanja zvuk bačenih buća/boća.
Uspješno smo usvojili izvještaj o radu za 2020. godinu te plan i program za period 2021.- 2023. Razgovarali smo o daljnjem razvoju započetih sportskih i društvenih projekta te o pojedinačnim potrebama naših članova… Podršku Društvu svojim prisustvom dao je i profesor Milorad Popovac, predsjednik Srpskog narodnog vijeća i jedan od osnivača Društva, koji značajno podupire i pomaže naš rad. Zahvaljujemo se ovim putem svim članovima i gostima.

Postanite član našeg društva

Постаните члан нашег друштва

Podržite naše aktivnosti

Подржите наше активности